Nieuwbouw

H.P.A. van Scheppingen BV is helemaal thuis in het bouwen van woonarken. Wij hebben inmiddels een repertoire van enkele tientallen woonarken, waaronder een aantal parken met meerdere arken en een complete infra structuur.

Van ontwerp tot oplevering wij zijn in staat het hele bouwtraject voor u uit te voeren. Verder kiest u voor jarenlange expertise zodat de realisatie soepel verloopt. Uw wensen als klant staan bij ons centraal, zelfs tijdens de bouw kunt u in overleg nog met nieuwe ideeën komen.

Net als bij conventioneel wonen, is voor een woonark de juiste fundatie essentieel. H.P.A van Scheppingen B.V. heeft een geruime ervaring met het vaststellen van de vereiste parameters voor uw betonnen bak, denk hierbij vooral aan de lighoogte van de woonark.

Ook hebben wij ervaring met opgedeelde bakken, deze zouden bijvoorbeeld uitkomst kunnen bieden bij smalle wateren. Op locatie kunnen de deelsegmenten dan weer samengevoegd worden tot één geheel. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om na het koppelen de tussenwanden grotendeels weg te zagen, met als resultaat een open ruimte.

Daarnaast zijn wij ook in staat om de bak voor u op locatie te storten, dit bied uitkomt voor de locaties met zeer smal vaarwater.

Met H.P.A. van Scheppingen BV kiest u voor een betrouwbare partner en zekerheid.